Kvalificeret personale, Spændende råvarer, Kvalitet, Kreativitet og Service

Hvem er folkene bag frokostbussen? Hvorfor skal du lige netop vælge os? Hvordan kan vi hjælpe dig, med at få opfyldt præcist dine ønsker?

Læs om den store erfaring vi har, hvem Tove er og alle de andre grunde til hvorfor det lige netop er os der skal levere din mad.

Frokostbussen ApS blev overtaget pr. 1. september 2019 af Tove Lundin, som har været ansat ved Lene Vinther i 7 år og nu er klar til at gå i hendes fodspor, og fører samme kvalitet, standart og service videre. Tove er med i alt, lige fra køkkenet, bag mailen / online og det er også hende du taler med om dine ønsker.

Kvalificeret personale

Frokostbussen har et yderst kvalificeret personale som alle er uddannet indenfor køkken og har en høj standard indenfor køkkenhygiejne.

Spændende råvarer

Der oparbejdes en tæt kontakt med leverandørerne, hvor der søges inspiration indenfor de meget spændende råvarer der hele tiden kommer på markedet. Leverandørkontakten er også af stor betydning for den gode kvalitet i alt der fremstilles.

Kvalitet, kreativitet og service

Værdierne i Frokostbussen ApS, kvalitet, kreativitet og service, kommer tydeligt til udtryk i det daglige arbejde i Frokostbussen ApS og afspejles helt tydeligt i det der fremstilles hver dag. Derforuden er Frokostbussen ApS en rummelig og solid virksomhed, hvor alt kan lade sig gøre – intet er for stort og intet er for småt. Tendenserne og udviklingen indenfor det kulinariske køkken følges tæt, og der laves hjemmelavet mad fremstillet fra bunden, om det er til hverdag eller fest, så laver vi lige hvad kunden ønsker – og leverer til aftalt tid.

TOVE HAR OVERTAGET FROKOSTBUSSEN - LÆS ARTIKEL